Domaljevac: Opljačkane dvije obiteljske kuće

Policijska postaja Domaljevac – Šamac zaprimila je nedavno dvije prijave kaznenih dijela “teška krađa”, na način da su prijavljene provale i pljačke u dvije obiteljske kuće.
Prvi slučaj tiče se političara Željka Josić, koji je i na svom Facebook profilu objavio da mu je obijena kuća i da je sve prijavio policiji.

Ovako to izgleda kad ti orobe kuću. Sinoć, kako su kamere pokazale, u 18 i 24 sati razvaljivanje prozora, ulazak lopovije u kuću…
U 18 i 15 smo otišli od kuće, u 18 i 48 vratili se, a u kući- kaos. Po rekonstrukciji, malo je falilo za susret face to face! Krim. inspektori su odradili svoj posao korekt. Hvala im!
Dragi narode, budite na oprezu! Prate vas kad idete od kuće, koliko se van kuće zadržavate. I pomno planiraju operaciju.
Čuvajte se!
Nažalost, nisam jedini, ovo je već serija orobljavanja kuća u našoj općini.
Oprez, i latite se sredstva zaštite i samozaštite!
P.S. Dobro pazite tko vreba iz komšiluka!
, napisao je Josić na Facebooku uz slike obijene kuće.

MUP ŽP je o navedenom događaju objavio slijedeće,

-Dana 22. listopada 2021. godine oko 19,00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kaznenog djela „Teška krađa“ koja se dogodila u obiteljsku kuću vl. četrdeset sedmogodišnjeg Ž.J. iz Domaljevca. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave te je mjesto osigurala do dolaska ekipe za očevide gdje je očevidom utvrđeno da je nepoznata osoba ili više njih istog dana u vremenu od 18,00 sati pa do trenutka prijave izvršila provalnu krađu u obiteljsku kuću vlasništvo imenovanog gdje je prema izjavi prijavitelja otuđeno oko 500 KM.

Samo četiri dana poslije, u Domaljevcu se dogodila još jedna pljačka i obijanje kuće, a žrtva je 75 godišnjak iz Domaljevca.

-Dana 26. listopada 2021. godine oko 19,15 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kaznenog djela „Teška krađa“ koja se dogodila u obiteljskoj kući vl. sedamdeset petogodišnjeg I.Đ. iz Domaljevca. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave te je mjesto osigurala do dolaska ekipe za očevide gdje je očevidom utvrđeno da je nepoznata osoba ili više njih istog dana u vremenu od 17,20 do 18,20 sati izvršila provalnu krađu u obiteljsku kuću vlasništvo imenovanog gdje je prema izjavi prijavitelja otuđeno više komada raznog zlatnog nakita.

Zasada nema vijesti da li je tko priveden i da li je policija pronašla počinitelje ovih kaznenih dijela.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Domaljevac: Opljačkana i treća obiteljska kuća – ORAŠJE NEWS

Comments are closed.