Domaljevac: Prijavljeno izvođenje nezakonitih radnji kod izgradnje vodovoda

Na stranicama MUP-a Županije Posavske objavljeno je kako je PS Domaljevac zaprimila prijavu izvođenja nezakonitih radnji na izgradnji vodovodne mreže u Domaljevcu.

-Dana 13. ožujka 2024. godine oko 12,30 sati u PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom su prijavljene nezakonite radnje kod izvođenja radova izgradnje javne vodovodne mreže u Domaljevcu financirane od strane općine Domaljevac-Šamac. Nezakonita radnja se ogleda u izvođenju radova protivno projektnoj dokumentaciji te tako postoji sumnja u počinjenje KD „Zloupotreba službenog položaja i ovlasti. Po istoj prijavi postupili su policijski službenici PS Domaljevac-Šamac te dežurni kriminalistički istražitelj i tehničar koji su poduzeli zakonite mjere i radnje.

U izvješću MUP-a nije navedeno tko je podnio prijavu i protiv koga je prijava podnesena. Izgradnja Vodovodne mreže u Domaljevcu se pokazala kao totalni fijasko vladajućeg HDZ-a.

Nakon izgradnje došlo je do učestalog pucanja cijevi a firma koje je izvodila radove dobila je natječaj iako nikada ranije nije gradila vodovodnu mrežu.

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić