Donja Mahala: Provaljeno u obiteljsku kuću

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija je prekjučer zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću u Donjoj Mahali.

-Dana 29.03.2017 godine u 15.07 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Maskaljević iz Donje Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

Istog dana policija je zaprimila i prijavu susjedskih razmirica također u D.Mahali te prijavu prometne nezgode u Ugljari.




-istog dana u 18.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u Donjoj Mahaloj . O istom je je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 52 godišnjeg I.V. iz Donje Mahale.

-istog dana u 14.25 sati se na lokalnoj cesti u Ugljari dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač motocikla 57 godišnji M.M. iz Boka protiv koga će sukladno težini povreda suvozača i zakona o obaveznom osiguranju biti poduzete zakonom predviđene mjere.

 

Izvor: MUP Županije Posavske

Autor: Mario Pejić