Film o Anti Gotovini: Armin Omerović na setu sa holivudskom zvijezdom Goranom Višnjićem

Glumac Armin Omerović ovih dana boravi u Zagrebu gdje rame uz rame snima film sa holivudskom zvijezdom Goranom Višnjićem, prenosi Faktor.ba

– Na snimanju sam do ponedjeljka s vrhunskim profesionalcem Goranom Višnjićem i mojim dragim kolegama i kreativcima. Goran je genijalan i susretljiv sa svima i drago mi je da sam dio ovog projekta – istakao je Omerović za Faktor.ba.




Na svom Facebook profilu je podijelio dvije fotografije sa seta na kojima pozira sa Višnjićem obučen u vojnu uniformu. No to nije čudno obzirom da njih dvojica pod rediteljskom palicom Antuna Vrdoljaka snimaju film i televizijsku seriju “General” o Anti Gotovini.

Višnjić tumači Gotovinu, a na svom Instagram profilu često objavljuje fotografija sa snimanja filma i, kako je u nedavnom intervju priznao, osjeća veliku tremu zbog uloge koju glumi.

– Imam najveću tremu u životu, on je za mene heroj i bojim se da nešto ne napravim krivo ili loše – naglasio je Višnjić koji je u Hrvatsku stigao direktno sa snimanja serije “Timeless” u Kanadi.

Od bh. glumaca jednu od uloga u filmu iznijet će i Tarik Filipović.

 

Preuzeto sa: Faktor.ba

Autor: Mario Pejić