Humanitarna akcija: Pomozimo Josipu Džoiću

Humanitarno-karitativna organizacija Kruh Sv. Ante Franjevačke provincije Bosne Srebrene Sarajevo pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom „Pomozimo Josipu Džoiću“, za prikupljanje novčane pomoći za Josipovo daljnje liječenje i rehabilitaciju, prenosi Radio Orašje

Pozivom na broj 092 890 884 donirate 2 KM. Podsjetimo, Josip je teško stradao u prometnoj nesreći početkom lipnja ove godine, i trenutačno se nalazi na rehabilitaciji u Toplicama u Hrvatskoj, što iziskuje značajna financijska sredstva.

Kako bi Josip imao potrebno liječenje i rehabilitaciju, do sada je pokrenuto i organizirano nekoliko humanitarnih akcija, u kojima su građani svojim prilozima još jednom potvrdili da imaju veliko i plemenito srce.

Humanitarna akcija „Pomozimo Josipu Džoiću“ Kruha Sv. Ante traje iduća tri mjeseca, a uz simboličan iznos od 2 KM po jednom telefonskom pozivu, vjerujemo kako će biti prikupljena značajna financijska sredstva koja će Josipu značiti siguran boravak u rehabilitacijskom centru i put ka lakšem i bržem oporavku.

Uz ovaj način, Josipu možete pomoći i uplatom novčanih sredstava na transakcijske brojeve:

3381802551339475 (žiro račun za uplatu unutar BIH)

BA393381802849794022 (žiro račun za inozemne uplate)

 

 

Preuzeto sa: Radio Orašje