Ispravak navoda MUP-a ŽP: Slučaj nanošenja tjelesnih povreda nije se dogodio ispred “Karizme”

Jučer je na portalu Orašje news objavljen članak s naslovom„ Preko vikenda policija imala više intervencija: Prijavljene tri prometne nezgode, nanošenje tjelesnih povreda te provala u automobil“ U sklopu navedenog članka s izvješća MUP-a ŽP prenijeli smo slijedeći tekst.




-dana 14.05.2017 godine u 03.15 sati patrola PS Orašje je ispred ug.objekta „Karizma“ u Orašju zatekla povrijeđenu 25 godišnju A.K. iz Boka kao i 36 godišnjeg M.K. iz Domaljevca koji je navedenoj iste povrede i nanio. Izvršitelj KD je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog će sukladno težini povreda imenovane biti poduzete zakonom predviđene mjere.

U vezi ovog izvještaja MUP-a ŽP u inbox portala javila nam se vlasnica „Karizme” Azra Halilović koja želi demantirati napisane informacije iz izvještaja MUP-ŽP. Naime, Azra nam je kazala kako „Karizma“ nije Ugostiteljski objekt već Frizersko – kozmetički salon, te kako se navedeni događaj nije dogodio ispred „Karizme“ jer je salon premješten na drugu lokaciju i ne nalazi se na lokaciji gdje se dogodio navedeni događaj.

Autor: Mario Peiić