Iz S club-a se obrušili na MUP ŽP: Lažu o lokaciji, do napada nije došlo ispred S-cluba

Na facebook stranici S-cluba obrušili su se na MUP u Orašju, vezano uz slučaj napada na trojicu mladića. Naime na službenim stranicama MUP-a ŽP objavljeno je kako je do napada na tri mladića došlo ispred S-cluba, što su preuzeli brojni BiH mediji, ( Faktor.ba, haber.ba. itd ), uključujući i Orašje news. Iz S-cluba negiraju da je do napada došlo ispred njihovog lokala te optužuju MUP da je nečijom greškom ili možda namjerom objavio pogrešne informacije, na temelju kojega se blati ime kluba.

Kako smo objavili priopćenje MUP-a ŽP, sada zbog objektivnosti u nastavku u cijelosti prenosimo i priopćenje s Facebook stranice S cluba.




-Stvarno smo prisiljeni da ovo objavimo….OVAKVI NASLOVI NASTANU ZBOG POGRESNOG ILI LAZNOG IZVJESTAJA MUP ORASJE u vezi nedavnog nemilog incidenta koji se desio u vremenu kad S CLUB nije ni radio tj bio je zatvoren….IAKO CIJELI GRAD ZNA GDJE SE TOCNO INCIDENT DOGODIO osim valjda MUP ORASJE (a radili su vjestacenje na mjestu dogadjaja)….MI PRIHVATAMO TO DA NECE DA OBJAVE TOCNU LOKACIJU INCIDENTA( iz njima znanih razloga)… ALI NE PRIHVATAMO TO DA SE BLATI IME CLUBA sa kontra informacijom,stamparskom greskom ili mozda necijom namjerom ..HVALA svima na razumijevanju !!!

Foto: Screen shot priopćenja

Izvor: Facebook
Autor: Mario Pejić