Izvješće MUP-a: Policiji prijavljen fizički napad, zloupotreba bankovne kartice te dvije prometne nezgode

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, u protekla dva dana policija u Orašju imala je pet intervencija. Između ostaloga, policiji su prijavljene dvije prometne nezgode, prijava samozapaljenja automobila, prijava fizičkog napada te prijava krađe i zloupotrebe bankovne kartice.




Vremenskim redoslijedom policiji je prvo 25.01.2017 prijavljeno narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom u Oštroj Luci.

-Dana 25.01.2017 godine u 10.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja jrIm u u Školskoj Ulici u Oštroj Luci, fizičkim napadom 39 godišnjeg K.P. iz Oštre Luke na 72 godišnjeg Kopića iz Oštre Luke . O istom je upoznat policajac u zajednici PS Orašje koji će protiv prekršitelja provesti prekršajni postupak.

Istog dana dogodile su se i dvije prometne nezgode, jedna u Kostrču, druga u Oštroj Luci. Prometnu nezgodu u Kostrču prouzrokovao je 32. godišnji Halkić iz Tuzle, a prometnu nezgodu u O.Luci je prouzrokovao 42. godišnji K.P iz Oštre Luke. Protiv obojice će biti pokrenut prekršajni postupka.




Jučer, dana 26.01.2017 godine policiji je prijavljeno samozapaljenje vozila u Boku, te krađa i zloupotreba bankovne kartice u Orašju

-dana 26.01.2017 godine u 04.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu samozapaljenja pmv vlasništvo 56 godišnjeg Mašića iz Boka. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku i izvijestila dežurnog istražitelja PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-dana 26.01.2017 godine u 14.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe i zloupotrebe bankovne kartice vlasništvo 69 godišnje Vincetićke iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere

Izvor: MUP Županije Posavske
Autor: Mario Pejić/Orašje news