Izvješće MUP-a: Policiji prijavljena provala u obiteljsku kuću u Orašju te krađa trimera i motorne pile u O.Luci

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, policija je preko vikenda imala više intervencija.

Vremenskim redoslijedom, policijska stanica Orašje je dana 03.02.2017 godine u 08.45 sati zaprimila prijavu krađe motorne pile i trimera vlasništvo obitelji Šošić iz Oštre Luke. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo mjere potrage za izvršiteljima i otuđenim aparatima.




-istog dana u 20.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću u XXXIV ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je otpočeo potragu za izvršiteljima i otuđenim vrijednostima,novcu i zlatnini.

Sutradan, dana 04.02.2017 policiji je prijavljena prometna nezgoda koja se dogodila u blizini Ug. objekta “Bronx”.

-dana 04.02.2017 godine u 00.20 sati se na Aveniji u blizini ug.objekta „Bronx“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom je utvrđeno da je istu nepropisno se krećući u natrag uzrokovao 21 godišnji Ivanović iz Donje Mahale protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

Jučer je policiji prijavljen požar na vikendici u Donjoj Mahali.

-Dana 05.02.2017 godine u 02.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara na vikendici vlasništvo obitelji Božić iz Donje Mahale. O istom su upoznati pripadnici vatrogasne postrojbe DVD-a Donja Mahala koji su lokalizirali požar kao i patrola PS Orašje koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP Županije Posavske
Autor: Mario Pejić