Izvješće MUP-a ŽP: Policiji u Orašju prijavljeno više slučajeva krivotvorenja kreditnih kartica

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, policijskoj stanici u Orašju je dana 27.10.2016  prijavljeno više slučajeva krivotvorenja i zloupotrebe kreditnih kartica.

Vremenskim redoslijedom,  dana 27.10.2016 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu KD“krivotvorenja i kreditnih i ostalih kartica vlasništvo 58 godišnjeg Živković iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 11.30 sati PS orašje je zaprimila prijavu KD“ krivotvorenja kreditnih i drugih kartica na štetu 52 godišnjeg Jurmana iz Starih Mikanovaca. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila joše jednu prijavu krivotvorenja kreditnih kartica na štetu 35 godišnjeg Mihića iz Županje. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 13.10 sati PS Orašje je zaprimila i prijavu KD“krivotvorenja i zloupotrebe kreditne kartice“ vlasništvo 57 godišnjeg Puškarića iz Vinkovaca. O istom je upoznat dežurni istražitelju krim policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

Podsjetimo naše čitatelje, policiji je još ranije, dana 24 listopada prijavljeno kazneno djelo krivotvorenja kreditnih kartica, o čemu smo pisali ovdje.

Izvor: MUP Županije Posavske

Autor: Mario Pejić