Javili se iz Crvenog križa: Vjerujemo da je naš tajnik nevin

Predsjedništvo Crvenog križa Općine Orašje održalo je izvanrednu sjednicu. Povod sjednici je uhićenje tajnika Crvenog križa Dražena Mikića. Nakon sjednice iz Crvenog križa su objavili priopćenje za javnost u kojem su iskazali uvjerenje da je njihov tajnik nevin.

Priopćenje Crvenog križa u nastavku prenosimo u cijelosti.

-Povodom senzacionalističkih napisa, u nekim medijima oko uhićenja tajnika CK općine Orašje, zbog kako su napisali, pronevjere, Predsjedništvo CK Orašje je na svojoj izvanrednoj sjednici, održanoj 14. veljače 2020. godine objavilo sljedeće priopćenje za javnost u kojem stoji:

1. članovi Predsjedništva CK Orašje su uvjerenja da u opisanim nepravilnostima nije bilo osobne koristi tajnika CK Orašje
2. Crveni križ općine Orašje nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima prema korisnicima u potrebi, u skladu sa svojim resursima
Predsjedništvo CK općine Orašje, nastavlja praćenje svih odluka pravosuđa i drugih institucija, te će reagirati sukladno njima i reagirati, o čemu će javnost biti upoznata. U potpisu Predsjedništvo Crvenog križa (CK) općine Orašje.

Izvor: Radio Orašje

Autor: Mario Pejić