Site icon ORAŠJE NEWS

Javni poziv za izgradnju ili sanaciju poplavom uništenih kuća

Projekt za oporavka od poplava objavio je Javni poziv za odabir korisnika socijalno ugroženih kategorija stanovništva za izgradnju i sanaciju stambenih jedinica uništenih ili oštećenih u poplavama 2014. godine.

Javni poziv je otvoren od 9.10. do 9.11.2017. godine. Prijavu na javni poziv mogu podnijeti fizičke osobe, odnosno nositelji kućanstva za obitelji, i to u mjestu prebivališta u prostorijama općine, a obrasci se mogu preuzeti i na web stranicama Općine Orašje u rubrici Natječaji i web stranici UNDP-a u BiH: www.ba.undp.org.




Projekt za oporavak od poplava financira Europska unija, u suradnji sa vladama entiteta, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH), zajedno sa partnerskim nevladinim organizacijama, općinama i gradovima.

Projekt pomaže trajno stambeno zbrinjavanje i ekonomsko osnaživanje socijalno ugroženih kategorija stanovništva u poplavljenim područjima, kroz izgradnju i sanaciju individualnih stambenih objekata, pomoć maloj poljoprivredi, te kreiranje novih radnih mjesta u privatnom sektoru.

 

Preuzeto sa: orasje.ba

Exit mobile version