Joso Oršolić – Mlinka na predizbornom skupu u D. Mahali poručio: Za razliku od svog protukandidata ja ću misliti svojom glavom

U petak 23.rujna s početkom u 19:00 sati  u Donjoj Mahali održan je predizborni skup koalicije “Zajedno” za nadolazeće lokalne izbore.

Pred punim domom u Donjoj Mahali, između ostalih, govorili su Ilija Cvitanović predsjednik HDZ 1990, Ninoslav Sušilović predsjednik Posavske stranke, Željko Josić predsjednik ŽO HDZ 1990 ,  te Joso Oršolić – Mlinka kandidat koalicije “Zajedno” za načelnika općine Orašje.

Prilikom svog govora predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović upozorio je na atmosferu straha i zastrašivanja koja je prisutna na političkoj sceni kod Hrvata u BiH.

– Vi ste hrabri ljudi, jer samo hrabar čovjek u ovakvom vremenu straha u ovakvom vremenu prijetnji i plašenja onoga tko ne misli isto, samo takav čovjek može ponuditi sebe narodu da ga bira. Ja sam ponosan i sretan što imamo ovakvu ekipu u Orašju, kazao je između ostaloga Cvitanović dajući potporu kandidatima koalicije “Zajedno” na nadolazećim lokalnim izborima.

Nakon uvodnoga pozdravljanja i predstavljanja, kandidat za načelnika općine Orašje Joso Oršolić- Mlinka u svom  je govoru istaknuo kako će za razliku od svog protukandidata misliti svojom glavom i biti samostalna u donošenju odluka.

– Još veća je moja prednost u mom političkom okruženju, ja ću biti samostalan a on neće, ja ću odlučivati slobodno i kako mislim da treba, a on će provoditi tuđe odluke, ja ću misliti svojom glavom, a za njega će misliti drugi kazao je između ostaloga u svom obraćanju Joso Oršolić – Mlinka.

Na kraju svog govora, Joso Orošlić je zamolio okupljene za pomoć i potporu te ih je pozvao da izađu na izbore i daju svoj glas koaliciji “Zajedno” i njemu kao kandidatu za načelnika općine Orašje.

Govor Jose Oršolića, kao i ostalih kandidata nagrađen je glasnim pljeskom okupljenih mještana.

 

Autor: Mario Pejić