Mala olimpijada u Tolisi

U duhu promicanja sporta i zdravog života u tijeku je održavanje događaja „Mala Olimpijada“ u Tolisi za djecu različitih uzrasta. Organizator događaja je Udruga  „PLANETA ZEMLJA“ Tolisa, a organizaciju je omogućilo javno poduzeće ELEKTROPRIVREDA HZ HB d.d. Mostar.

Mala Olimpijada je počela 19.04.2016. godine i trajat će do 22.04. 2016. godine. Djeca se natječu na 4 lokacije u Tolisi: seoski travnati stadion, školsko dvorište, školska dvorana i školski hol.

Discipline su prilagođene dječjim uzrastima.

Prvi dan Male olimpijade će se održati na travnatom igralištu seoskog stadiona za djecu do 11 godina koja su podijeljena u 4 ekipe i natječu se u sljedećim disciplinama:-štafetna igra nošenje jaja na žlici; -ekipno potezanje konopa; – štafetna igra skakanja u vreći.

Drugi dan Male olimpijade djeca uzrasta od 12-14 godina natjecat će se u 4 ekipe u sljedećim disciplinama  – mali nogomet na travnatom terenu za dječake i štafetno trčanje na 400 metara.

Treći dan Male olimpijade djeca uzrasta od 6-14 godina će se natjecati u 4 ekipe u sljedećim disciplinama: – stolni tenis u školskom hodniku i odbojka u školskoj dvorani

Igre u školskom dvorištu za najmlađe: -školica; -autići; – čovječe ne ljuti se;  – križić kružić;

Četvrti dan Male olimpijade učenici će se natjecati u spretnosti vožnje biciklom i rolama: -vožnja poligona između čunjeva. Najboljima će biti uručene diplome.

Na kraju u galeriji možete pogledati nekoliko fotografija s male olimpijade.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript