Orašje: Besplatni tečaj Njemačkog jezika

Centar za osobni i profesionalni razvoj Tuzla uz pomoć Europskog centra za obrazovanje već skoro tri godine uspješno sprovodi projekt pružanja besplatnih edukacija za socijalno ugrožene građane širom BiH, među kojima je i Orašje, prenose na web stranicama Radio Orašja

Do sada su aktivni u 23 grada i općine na području cijele zemlje, s približno 2000 polaznika koji su stekli i još uvijek stječu znanje i vještine kroz učenje. Nakon uspješne realizacije tečajeva engleskog jezika, na veliko interesiranje mještana Orašja, krajem ovoga mjeseca počinje i s organizacijom besplatnih tečajeva njemačkog jezika.

Prednost pri upisu imaju socijalno ugroženi građani koji u potpunosti besplatno pohađaju nastavu a mogu se priključiti i građani koji nisu socijalno ugroženi uz obavezu  mjesečne participacije za sudjelovanje u iznosu od 27 KM. Nastava na tečajevima će se izvoditi na nivoima: A1/1, A1/2, A2/1, A2/2, B1/1, B1/2, B2/1, B2/2, C1/1 i C1/2 a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou za koji se odluče prilikom prijave na kurs na web stranici Centra: www.centarlpr.com.

 Ovaj tečaj njemačkog jezika pruža kandidatima adekvatnu pripremu za polaganje ispita na Goethe Institutu ili ÖSD ispita. Prijave su u tijeku i vrše se putem stranice: www.centarlpr.com  ili putem mail adrese: lpr.centar@gmail.com. Prijaviti se mogu srednjoškolci, studenti, zaposlene i nezaposlene osobe, umirovljenici. 

 

Preuzeto sa: Radio Orašje