Orašje: Pogledajte popis korisnika poticaja za zapošljavanje iz 2016 godine

Na naš upit iz Federalnog zavoda za zapošljavanje dostavili su nam popis korisnika poticaja za zapošljavanje iz Županije Posavske za 2016 godinu. Popis se odnosni na program sufinanciranja zapošljavanja iz 2016 godine, a prema programu, ( program na koji se odnosi popis vidi ovdje ), Županiji posavskoj je otišlo 398 tisuća maraka.

U općini Orašje prema popisu koji smo dobili, najveći korisnik poticaja za zapošljavanje je poduzeće MAXI d.o.o koje je poticaje dobilo za 36 zaposlenika, slijedi poduzeće M.I Prima VIP koje je poticaje dobilo za 12 zaposlenika, a na trećem mjestu je poduzeće Vinković d.o.o koje je poticaje dobilo za 7 zaposlenika.




U općini Domaljevac – Šamac poduzeća PTU Yimor i Pizzeria Val dobili su poticaje za po 2 zaposlenika, a najveći korisnik poticaja za zapošljavanje u općini Odžak je poduzeće Panda Consulting d.o.o koje je dobilo poticaje za 7 zaposlenika.

Na popisu korisnika poticaja za zapošljavanje nalazi se više od 40 poduzeća u ŽP, a ukupno su poticaji isplaćeni za 139 zaposlenika.

Cijeli popis poticaja za zapošljavanje možete preuzeti klikom na link ispod.

Popis korisnika poticaja za zapošljavanje iz ŽP

 

Autor: Mario Pejić