Oštra luka: Izvršen pretres kuće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlašteno trgovanje oružjem

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, policija u Orašju u suradnji s policijom iz Brčkog izvršila je pretres kuće u Oštroj Luci zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, neovlašteno trgovanje oružjem.

-Dana  29.11 u vremenu od 13.18-15.30 sati temeljem naredbe SUD-a BiH službenici  MUP-a su u nazočnosti  službenika policije Brčko distrikta izvršili pretres kuće i pratećih objekata koje koristi  37 godišnji V.V. iz Oštre Luke tijekom koga su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti  u svrhu dokazivanja  postojanja osnova sumnje  da je navedeni počinio KD“ Neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Također istoga dana, policija je zaprimila prijavu obiteljskog nasilja u Donjoj Mahali, u kojem je lakše povrijeđena jedna ženska osoba.

-istog dana u 15.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći lakše povrijeđenoj 45 godišnjoj L.K. iz Donje Mahale. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je zbog počinjenog KD“Nasilja u obitelji „ lišila slobode i zadržala bivšeg supruga imenovane K.S. iz Donje Mahale protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

 

Izvor: Mup Županije Posavske

Autor: Mario Pejić