Promocija knjige prostitutka: Njezino mlado golo tijelo

Treći i zadnji promotivni dio knjige prostitutka. Iako knjiga nije erotska, ne bi imalo smisla da se zove prostitutka, a da nema erotskih dijelova. Ovo što slijedi je jedan erotski dio.

-Čekala je, znala je da će za oko pola sata da zazvoni telefon i da će je dvije – tri minute poslije pred stanom čekati crni BMW. Tako je i bilo, mobitel je zazvonio, s druge strane uslijedilo je samo kratko pitanje: „Jesi li spremna?“, odgovorila je: „Da.“ „Izađi, čekamo te“, rekao je glas s druge strane. Obukla je kratku crnu bluzu i u crnoj kratkoj haljinici izašla van. Crni BMW, star dvije – tri godine, stajao je parkiran pedesetak metara od njezinog stana. Ušla je na stražnja vrata kratko se pozdravivši s vozačem. Znala je će je BMW odvesti do jedne luksuzne kuće. Tamo u kući čekao ju je on, to je kod nje izazivalo mučninu u stomaku. Kako se BMW približavao, mučnina je rasla. Vozač nije ništa govorio, obavio je svoj posao, dovezao ju je do luksuzne kuće, ostavio u dvorištu, otišao i rekao da će sutra ujutro doći po nju.

Svjetla u kući su bila upaljena, a vrata otključana, ona je ušla u kuću. On je sjedio u fotelji, čekao je nju. Kada ju je vidio, prišao joj je, svojim rukama je krenuo da je dodiruje, prvo po licu, zatim po grudima, kukovima i na kraju po guzi. Glumila je da je to uzbuđuje. On ju je ponudio skupocjenim vinom. Ispila je čašu na eks, ispio je i on. Alkohol će je barem malo opustiti za ono što slijedi. Igra je tada počela. On je ovaj puta od nje tražio striptiz. Naredio je da se polako skine za njega. Ona je poslušala, lagano je počela plesati pred njegovim očima, izvijala se, u ritmu plesa, sa sebe je prvo skinula crnu bluzicu. Ostala je u crnoj seksepilnoj kratkoj haljinici, štiklama i crnim tangicama. Pozvao ju je k sebi, sada mu je plesala u krilu. Na tren bi mu ponudila svoje grudi, dala da ih opipa pa bi se odmaknula, okrenula i ponudila mu svoju guzu. Po naboru na njegovim hlačama vidjela je da ga to pali. Plešući lagano, mic po mic, sa sebe je skinula malenu crnu haljinicu. Ostala je sa zlatnom ogrlicom, u crnim štiklama i crnim tangicama. Njezine čvrste grudi našle su se pred njegovim očima. Gutao ih je, približila mu se, opipao ih je svojim rukama. Opet mu je okrenula guzu, dirao ju je po guzovima i par puta lagano pljesnuo. Obuhvatila je rukama tangice, na tren bi ih svukla, pa ih opet vratila, zatim bi se okrenula i nastavila igru s gaćicama pokazujući mu svoju intimu. Na kraju i gaćice su pale, ostala je samo s ogrlicom i štiklama. Tako gola, nastavila je pred njim plesati čekajući novu naredbu. Tu noć, ona je bila njegovo vlasništvo, bila je tu da ispunjava njegove želje. Njezino mlado golo tijelo, sada je u potpunosti pripadalo pedesetogodišnjem starcu. On je ustao, skinuo sa sebe košulju i hlače, te krenuo prema njoj.

Autor: Mario Pejić