Rezultati ankete: Lokalni HDZ-ovi političari najodgovorniji za neprocesuiranje ratnih zločina u Vidovica – Kopanica i Jenjiću

Zatvorena je još jedna tjedna anketa. Ovo tjedno anketno pitanje poslao nam je Smiljan Šokić, a glasilo je: Tko je najodgovorniji za neprocesuiranje ratnih zločina na području Vidovica – Kopanica i Jenjića?




Na anketu je ukupno odgovorilo 109 naših čitatelja, a rezultati ankete su slijedeći.

Odgovor pod brojem 1. Lokalni HDZ političari u ŽP i općini Orašje koji neprekidno vladaju preko 20 godina, dobio je najviše vaših glasova, čak 69 od ukupnih 109.

Odgovor pod brojem 2. Obitelji i rodbina od stradalih, mještani MZ na čijem terenu je izvršen zločin, sva dosadašnja vodstva MZ-a, dobio je 9 vaših glasova.

Odgovor pod brojem 3. Viša politika HDZ BiH : Mostar, Zagreb, HNS u BiH, dobio je 28 vaših glasova.

Odgovor pod brojem 4. Nitko od navedenih. Tako je moralo biti, dobio je 3 vaša glasa.

Rezultati ankete:

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Autor: Mario Pejić

1 Comment on Rezultati ankete: Lokalni HDZ-ovi političari najodgovorniji za neprocesuiranje ratnih zločina u Vidovica – Kopanica i Jenjiću

  1. Ako se ne varam istragu i procesuiranje svih kaznenih/krivičnih djela pa tako i ratnih zločina ne vodi i ne istražuje nikakva politika, političari niti bilo koja stranka/stranke negonadležne pravosudne institucije odnosno tužiteljstvo/tužilaštvo na određenoj razini.
    Opet svijesno ili nesvijesno, slučajno ili namjerno se miješa politika sa pravosuđem što očito dovodi do negativnih reakcija kod običnih ljudi koji ionako nisu dovoljno upućeni u općenito kompleksnu sutuaciju u državi u kojoj živimo !

Comments are closed.