Započele pripreme: Trener HNK Orašja Stojić objavio prozivku nogometaša

Marko Stojić,šef stručnog stožera HNK Orašja jučer je izvršio prozivku nogometaša kojoj su se odazvala 25 igrača pod ugovorom,među kojima je bilo i nekoliko nogometaša juniorske momčadi koji su nastupali ili će nastupati za seniorsku postavu, prenose na službenik stranicama HNK Orašja




-Krenuli smo na vrijeme. Imamo solidan fundus igrača. Onima koji su otišli ili namjeravaju otići želimo sreću. Stav Uprave kluba je jasan-nikoga nećemo zadržavati iako su svi nogometaši pod ugovorom. Za sada imamo dva jaka pojačanja. Riječ je o Dariju Purići i Milovanu Novakoviću. Obojica imaju slobodne papire i već u ponedjeljak ulazimo u postupak njihove registracije za naš klub i to nakon što potpišu ugovore s našim klubom. Imamo još nekoliko ponuda o kojima ćemo razmisliti jer nama trebaju pojačanja,a ne bi se fokusirali na nove igrače kvalitete koje već imamo u juniorskoj selekciji. Uglavnom, onima koji misle da nam manjka igračkog kadra poručujemo da su u zabludi. U dogovoru s Upravom odlučit ćemo koga ćemo još dovesti u naše redove”- jasan je Stojić.




Igrači prvog dana kada je obavljena prozivka imali su radni sastanak  s trenerom i rukovodstvom kluba. Jučer je očišćen i teren s plastičnom podlogom,a danas će Labudovi “poletjeti” s prvim treningom u zimske pripreme. Planiran je veći broj pripremnih utakmica,a skoro svi termini, kaže nam Stojić, su zauzeti.

Uprava je jučer imenovala Samira Smajlovića za prvog pomoćnog trenera,a u radu seniorske momčadi trenerima Stojiću i Smajloviću pomagat će Milan Đurđević licencirani trener naše Omladinske škole. Naknadno će biti odabran trener vratara,a nakon toga će se pristupiti kompletiranju stručnog kadra u omladinskim selekcijama  našeg kluba.

 

 

Preuzeto sa: hnkorasje.ba