Županija Posavska: Vlada otvorila račun, traži od građana donacije za borbu protiv koronavirusa

Vlada Županije Posavske otvorila je račun gdje pravne i fizičke osobe mogu uplatiti donacije za borbu protiv koronavirusa.  Vlada prima donacije od fizičkih i pravnih osoba, a također su objavljeni potrebni brojevi za uplate iz inozemstva.

U Sarajevsku, Posavska vlada postala je druga Županijska vlada koja sredstva traži od građana i pravnih osoba.

Posjetimo se, prije koronavirus krize Posavska vlada trošila je desetke milijuna maraka bez da je objavljivala na što ih troši, a sada u krizi umjesto da pomogne, vlada ŽP traži pomoć.

Ukoliko netko ipak želi pomoći Topiću i ekipi, broj računa  za uplatu nalazi se OVDJE

Autor: Mario Pejić

 

 

 

 

1 Comment on Županija Posavska: Vlada otvorila račun, traži od građana donacije za borbu protiv koronavirusa

  1. Ne znam što oni to podrazumijevaju pod borbu protiv korona virusa, na teritoriju Županije Posavske. Do sada 12 testiranja, jedna zaražena osoba izliječena, dvije osobe se liječe kod kuće (Odžak). Koliki su troškovi te “borbe” neka mi netko izračuna. Ili građani Županije Posavske trebaju namiriti štetu koja je prouzročena zabranama koje su naši političari prepisivali od FBiH i onda kada nemamo niti jednog zaraženog. Svi troje oboljelih
    su nam donijeli Koronu iz “uvoza”, znači da je samo trebalo zatvoriti granice (i vanjske i unutarnje) a ne nas sve zatvoriti u torove kao svinje, i onda još od nas tražiti i pare. E ne može razbojniče što reče Mamić (Zdravko).

Comments are closed.