Adine uz tebe smo: Nogometaši HNK Orašja utakmicu posvetili stradalom suigraču

U danas odigranoj utakmici, prvoj nakon tragičnog udara groma na stadionu SC Goal  nogometaši HNK Orašja odigrali su neriješeno, rezultat 0 – 0,  protiv NK Radničkog iz Lukavca, prenose na službenim stranicama HNK Orašja

Prije početka utakmice nogometaši HNK Orašja su napravili jednu lijepu gestu, te su u znak potpore ozlijeđenom suigraču Adinu Alihodžiću, koji se uspješno oporavlja od tragičnog udara groma i teške ozlijede, na terene istrčali u crvenim klupskim majicama sa slikom Adija na grudima i sloganom “Adine” uz tebe smo, što je burnim aplauzom pozdravila publika na stadionu u Lukavcu.

-Danas smo igrali za našeg Adija i bio sam  uvjeren da nećemo izgubiti. Na kraju vidite i sami da se iz Lukavca vraćamo s osvojenim bodom-kratko je za klupski portal izjavio kapetan HNK Orašjai u današnjoj  utakmici Marko Prgić.

Slijedeću utakmicu HNK Orašje će na svom terenu odigrati u srijedu 24.kolovoza protiv Bratstva iz Gračanice, a radi se o utakmici koja se trebala igrati prošlo kolo, ali je odgođena zbog udara groma.

Izvor: HNK Orašje

Obrada: Mario Pejić/Orašje news