Domaljevac: Opljačkana i četvrta obiteljska kuća

Serija provala i pljački obiteljskih kuća u Domaljevcu se nastavlja. Prema izvješću MUP-a Županije Posavske jučer je u Domaljevcu opljačkana obiteljska kuća, četvrta u nizu, u kratkom vremensko periodu.

O provali i pljački kuće izvijestili su na Facebook stranici Domaljevac news. Na Facebook stranici Domaljevac Dijaspora pozvali su na smjenu odgovornih ljudi iz policije.

– Zbog pljački po Domaljevcu treba smijeniti Ministra unutarnjih poslova, komesara Policije Županije Posavske te načelnika policije u Domaljevcu, objavili su na ovoj stranici.

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske iz kuće je otuđen novčanik s 500 Km i 40 EURA

-Dana 09. studenog 2021. godine oko 17,15 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kaznenog djela „Teška krađa“ koja se dogodila u obiteljskoj kući vl. šezdeset devetogodišnje M.M. iz Domaljevca. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave te je mjesto osigurala do dolaska ekipe za očevide gdje je očevidom utvrđeno da je nepoznata osoba ili više njih istog dana u vremenu od 15,30 do 17,15 sati izvršila provalnu krađu u obiteljsku kuću vlasništvo imenovanog gdje je prema izjavi prijaviteljice otuđen novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti te 500 KM i 40 Eura.

Autor: Mario Pejić