Ivo Gregurević biti će sahranjen u rodnoj Donjoj Mahali

Odlazak Ive Gregurovića beskrajno je šokirao glumački svijet, ali i publiku u cijeloj regiji. Ivo Gregurević otišao je gotovo na datum odlaska bliskog prijatelja Fabijana Šovagovića, a od njega će se obitelj, kolege i prijatelji moći oprostiti na komemoraciji u Zagrebu, nakon čega će njegovo tijelo biti prevezeno na posljednji ispraćaj u Orašje.

Službenu komemoraciju organizirat će mu Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u srijedu 9. siječnja u 12 sati, a od danas u 16 sati otvorena je knjiga žalosti u koju će se moći upisati svi koje je glumački velikan na neki način dotaknuo i zadužio svojim višedesetljetnim talentom i radom. Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića bit će održan 7. siječnja 2019. u 15 sati na zagrebačkome Mirogoju, a pokop će biti 8. siječnja u 14 sati u rodnoj Donjoj Mahali u općini Orašje.

Podsjetimo, glumac Ivo Gregurević pronađen je jučer poslijepodne mrtav u svome stanu. Pronašla ga je dugogodišnja partnerica, inspektorica Sandra iz MUP-a. Uzrok smrti još nije poznat, no poznato je kako je glumac 2007. na snimanju filma ‘Kino Lika’ doživio moždani udar.

Izvor. tportal.hr