Izvješće MUP-a ŽP: U Orašju ukraden automobil, prijavljena tuča ispred stadiona

Za Božićne blagdane pripadnici policijske stanice Orašje imali su više intervencija. Policiji je prijavljena krađa automobila, dvije prometne nezgode s povrijeđenim osobama, te tuča ispred stadiona u kojoj su ozlijede zadobile dvije osobe.

-Dana 25.12 u 01.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja pmv  marke VW-Golf vlasništvo  obitelji Komljenović. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo mjere potrage.

-istog dana u 00.30 sati se na gradištima u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao jedan pješak i jedno pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će sukladno težini povreda pješaka  protiv odgovornog poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 05.50 sati se na magistralnoj cesti M  14.2  u blizini crpne pumpe dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i st anju puta u alkoholiziranom stanju uzrokovao vozač pmv23 godišnji J.L.  iz Domaljevca protiv koga će sukladno težini povreda suvozača biti poduzete zakonom predviđene mjere.


-dana 26.12.2018 godine u 02.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći dvojici muškaraca povrijeđenim u tuči ispred stadiona u Orašju. O istom je upoznata patrola PO Orašje koja će protiv sudionika sukladno težini povreda poduzeti zakonom predviđene mjere.

Izvor MUP ŽP

Autor: Mario Pejić