Odžak: Prilikom pretresa pronađen heroin

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija u Odžaku je prilikom pretresa osobe pronašla pisma u kojima se nalazi heroin.

-Dana 26.02.2018 godine u 10.40 sati u prostorije krim policije PU Odžak je pozvana muška osoba sa inicijalima I.R. iz Odžaka nad kojim je ,zbog postojanja osnova sumnje da kod sebe posjeduje predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku , izvršen pretres kojim su pronađena 2 pisma u kojima se nalazi „heroin“. Imenovani je lišen slobode a protiv njega će biti poduzete i zakonom predviđene mjere.

Uz gore navedeni događaj policija je izvršila i pretres stana druge osobe gdje je nađena veća količina raznih opojnih sredstva. U izvješću nije precizno rečeno o kojim sredstvima se radi.

-istog dana u vremenu od 12.15-14.30 sati temeljem naredbe Općinskog suda Odžak istražitelji krim policije PU Odžak su izvršili pretres stana koji koristi muška osoba sa inicijalima Š.D. iz Odžaka kojim je pronađena veća količina raznih opojnih sredstava . Imenovani je lišen slobode te će protiv njega biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić