Orašje: Odgođen početak rada dječjeg vrtića

Na Faceboook stranici Radio Orašja objavljeno je kako dječji vrtić “Pčelica” Orašje neće početi raditi 21 kolovoza zbog štete nastale u olujnom vremenu od 19. srpnja.

-Tijekom ljeta Dječji vrtić Pčelica Orašje uobičajeno koristi kolektivni godišnji odmor, a ove godine povratak mališana bio je najavljen za ponedjeljak 21. ovoga mjeseca. Nažalost, vrata ove ustanove ipak neće biti otvorena toga dana, zbog aktualnih radova na saniranju šteta prouzročenih nevremenom koje je 19. srpnja o.g. nanijelo štete na vrtiću. Objekt još uvijek nije završen, pa je početak rada u svim skupinama odgođen do daljnjeg, izvijestila nas je ravnateljica vrtića Dijana Živković. Ova odgojno-obrazovna ustanova za najmlađe, u pedagoškoj 2023/2024 godini počet će s radom po okončanju spomenutih radova, kako bi se stvorili svi preduvjeti za ugodan, siguran i kvalitetan boravak djece u vrtiću, a o datumu početka rada roditelji, korisnici usluga će na vrijeme biti obaviješteni.

Ono što je najspornije vijest je objavljena samo četiri dana prije planiranog početka rada, tako da su roditeljima praktički ostavljenjo samo par dana da pronađu alternativni način čuvanja djece.

 

Izvor: Radio Orašje