Orašje: Sutra predavanje o razvoju ženskog poduzetništva

Sutra u Orašju u prostorijama općinske vijećnice u Omladinskom domu s početkom u 10:00 sati održati će se predavanje na temu “Mogućnost razvoja ženskog poduzetništva u Posavini” prenose na internet stranicama Radio Orašja
Predavanje organizira udruga žena “Posavski cvijet” Orašje uz potporu TPO fondacije Sarajevo i općine Orašje.

Riječ je o nastavku mirovnog aktivizma, iz projekta „Ekonomsko osnaživanje žena kao doprinos miru u zajednici“ a, osim za članice udruge, predavanje je namijenjen i svim građanima zainteresiranim za temu poduzetništva. Predavačica Aida Zubčevića, predsjednica Udruženja poslovnih žena BiH govorit će o dosadašnjem iskustvu rada sa ženama u Posavini, mogućnostima razvoja ženskog poduzetništva te o konkretnim oblicima pomoći kojima će udruženje poslovnih žena pomoći ženama našega kraja.

Gošća tribine bit će Slađana Ujić, predsjednica udruge žena „Snop“ iz Gučeva, općina Rogatica, koja je realizirala niz projekata u cilju smanjenja siromaštva u svojoj zajednici i dobila niz međunarodnih priznanja. Ona će iznijeti svoja iskustva u radu sa ženama, donatorima te o važnosti udruživanja.

Izvor: radioorasje.com