Orašje: U brutalnom napadu pred kafićem ubijen čovjek

Dana 21.07 u Orašju se dogodio fizički napad koji je završio sa smrtnim posljedicama. Naime, MUP je o napadu objavio slijedeće:

-Dana 21. srpnja 2021. godine oko 22,10 PS Orašje je zaprimila prijavu da je došlo do tjelesnog obračuna između nepoznatih osoba ispred ugostiteljskog objekta Joker koji se nalazi u Orašju u IV ulici. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i utvrdila da su u sukobu sudjelovali četrdeset trogodišnji A.G. iz Cerika i četrdeset jednogodišnji H.Č. iz Gradačca. Imenovani H.Č. je vozilom hitne pomoći prevezen u DZ Orašje gdje su mu od strane dežurnog liječnika konstatirane teške tjelesne ozljede, nakon čega je A.G. uhićen i smješten u prostorije za smještaj uhićenika u PU Orašje. O događaju su upoznati dežurni istražitelj OKP PU Orašje i krim. tehničar koji su na mjestu događaja izvršili očevid, kao i nadležni tužitelj Županije Posavske koji je naložio provođenje istrage zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesne ozljeda“.

Kako smo neslužbeno naknadno doznali, teško povrijeđeni H.Č ( Husejna Čekić ), je naknadno preminuo. Naime, dijagnosticiran mu je potres mozga, sutra dan je poslan u bolnicu u Tuzlu a 28.07. 2021 je preminuo. Počinitelj djela je prvo uhićen, pa je naknadno pušten da se brani sa slobode.

Smrt oštećenog potvrdili su nam iz Tužiteljstva Županije Posavske. Iz tužiteljstva su još naveli da će motiv biti poznat nakon okončanja istrage.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić