Orašje: U fizičkom obračunu ispred diskoteke “SOVA” povrijeđene dvije osobe

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske u noći sa subote na nedjelju došlo je fizičkog obračuna ispred diskoteke “Sova”. U fizičkom obračunu su sudjelovale četiri osobe a dvije su zadobile povrede.

–dana 22.09.2019 godine u 03.00 sati PU Orašje je zaprimila prijavu fizičkog obračuna 4 muške osobe ispred diskoteke „Sova„ u kome su 2 muške osobe zadobile tjelesne povrede. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je zbog nanesenih povreda lišila slobode 19 godišnjeg J.K. i 18 godišnjeg T.K. iz Oštre Luke protiv kojih će sukladno konstatiranim povredama poduzeti zakonom predviđene mjere.

Istu noć policija je zaprimila prijavu prometne nezgode u Orašju.

-istog dana u 02.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u blizini diskoteke u Orašju. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu nepropisnim izvođenjem radnje vozilom u alkoholiziranom stanju uzrokovao 23 godišnji L.P. iz Matića koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

Izvor:MUP ŽP