Orašje: Uhićene dvije osobe zbog sumnje da su zapalile automobil ispred KPZ-a

Na službenim stranicama MUP-a Županije Posavske objavljeno je kako je Policijska stanica Orašje uhitila dvije osobe koje se sumnjiče da su zapalile automobil na parkingu ispred KPZ-a Orašje. Obje uhićene osobe su s prostora općine Gradačac.

-Dana 20. veljače 2024. godine policijski službenici kriminalističke policije PU Orašje su uhitili S.Š. rođen 1997. godine, nastanjen u Gradačcu i A.M. rođen 1992. godine, nastanjen u mjestu Kerep, općina Gradačac zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD „Oštećenje tuđe stvari“ koje se dogodilo 18.02.2024 godine oko 22,29 sati na parking prostoru KPZ Orašje. Imenovani su smješteni u prostorije za smještaj uhićenih osoba u PU Orašje i nad istim se provodi kriminalističko istraživanje. Istog dana u vremenu od 20,00 do 20,20 sati službenici kriminalističke policije su, temeljem naloga nadležnog suca Općinskog suda u Orašju, izvršili pretragu zatvorske sobe u KPZ Orašje koju koristi A.Š.

Posjetimo se MUP-a ŽP jučer je objavio kako je na parking ispred KPZ-a Orašje zapaljen automobil u vlasništvu Ž.K iz Donje Mahale

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić