Satira: Dojava o krađi automobila kod zgrade vlade Županije Posavske

Lijepo je vidjeti da netko na našem području piše satiru. Na internet portalu http://www.posavinadanas.com/ prije nekoliko dana objavljen je jedan satirični tekst vezan uz našu sredinu. U nastavku, bez ikakvih intervencija, tekst vam prenosimo u cijelosti.

– Kako kao i uvijek neslužbeno doznajemo iz vrlo sumnjivih izvora juče se na parkingu kod zgrade Vlade Županije Posavske dogodio manji nemili incident. Policijska postaja u Orašju je zaprimila poziv N.N. inače djelatnika ministarstva za iseljavanje ljudi iz Posavine, kako je otuđeno njegovo privatno putničko vozilo marke Ford Tabanus.

Djelatnici MUP-a su odmah izašli na uviđaj i otpočeli istragu. No slučaj je vrlo brzo riješen i to pozitivno za oštećenog N.N.

Naime djelatnik navedenog ministarstva se nije mogao uopće sjetiti koji automobili vozi te dali ga uopće posjeduje jer kako i sam kaže da kada je došao na to mjesto (al sad se nemože baš sjetit kako se to radno mjesto zove) da je dobio i ključeve službenog automobila te da mu niko nije reko da ga mora nekad i vratit na parking.

Na pitanje službenika kako nije čuo sa uredbu koja je donešena da se vozila moraju ostavljat na parkingu kod zgrade Vlade od 1.4. 2014 N.N. je rekao “Pa zar nije to apriililililili?”

I svi se grohotom nasmijaše….

 

Preuzeto sa: http://www.posavinadanas.com/