Video i foto: Sajam ženskog poduzetništva u Orašju

Danas s početkom u 11:00 sati, u organizaciji udruge Žena “Posavski cvijet”, u Orašju kod parka organiziran je sajam ženskog poduzetništva.

Ručno rađen nakit, tattoo, domaći kolači i slastice, domaće voće i povrće samo su neki od proizvoda koje su marljive žene iz udruge izložile na desetak štandova postavljenih u šatoru, pored parka.

Uz prodajni dio, na sajmu je organiziran i umjetničko – kulturni dio, za koji je zaslužna folklorna sekcija osnovne škole A.G. Matoša iz Vidovica. Dio njihovog nastupa možete pogledati u priloženom video zapisu.

Okupljenima na sajmu, između ostalih, obratila se i predsjednica udruge žena “Posavski cvijet” Orašje Mandica Živković, koja se zahvalila svima na dolasku, te je izrazila nadu da će se na godinu organizira isti i bolji sajam.

Na sajmu su također podijeljene brojne zahvalnice, a između ostalih zahvalnice za pomoć pri organiziranju su dobili predstavnici TPO Fondacije Sarajevo te brojni općinski dužnosnici, a za medijsko praćenje predstavnici facebook stranice Orašje Fotografije, te predstavnici Radio Orašja.

U nastavku možete pogledati foto galeriju sajma ženskog poduzetništva u Orašju.

Autor: Mario Pejić