Izvješće MUP-a ŽP: Policiji prijavljena tučnjava u kafiću te dva slučaja provale u automobile

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske za Uskrsne blagdane Policijska stanica Orašje imala je više intervencija po raznim osnovama. Vremenskim redoslijedom, uoči Uskrsa policiji je prijavljena tučnjava u Ug objektu “054” u Orašju.

– dana 15.04 u 21.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu tuče i nanošenje povreda u ug.objektu „054“ u XIV ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja po ovom osnovu lišila slobode 52 godišnjeg A.H. iz Kobaša ,RH, protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.




Istog dana policija je zaprimila i dva slučaja provale u putnička motorna vozila, u jednom je oštećena obitelj iz Domaljevca, a u drugom obitelj iz Vidovica.

-istog dana u 22.05 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu provale u pmv i otuđenje dokumenata i novca vlasništvo obitelji Vorgić iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 23.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale i u pmv vlasništvo obitelji Vincetić iz Vidovica. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

Tijekom kontrola u prekoračenju radnog vremena zatečeni su ugostiteljski objekti “Leo”, “Sova” i “S club”, a zanimljivo, unatoč pojačanom prometu PS Orašje tijekom blagdana nije zaprimila nijednu prijavu prometne nezgode na području općine Orašje.

Autor: Mario Pejić
Izvor: MUP ŽP